De eerste nieuwe Tube Cutter is in productie gegaan en verkocht naar Jakarta!

Kijk voor meer informatie bij het tabje CNC Tube Cutter boven in de balk

Foto's:

De Grotius CNC Plasma machine:


 

Het concept van Grotius is uniek in Nederland. Als enige kunnen wij klantspecefiek een machine op maat maken voor uw werkzaamheden. Geen verkoopers in pak, maar mensen van de werkvloer die precies weten wat de machines kunnen met een no-nonsens duidelijk advies. De Grotius machines worden gebouwd door onze eigen geproduceerde machines en daardoor weten wij dan ook als geen ander hoe belangrijk het is dat de machine betrouwbaar, accuraat, en makkelijk te onderhouden moet zijn.

Afhankelijk van uw werkzaamheden kunt u kiezen uit een aantal werkbereiken;

Standaard werkbereik van :

- 1000x2000 mm

- 1250x2500 mm

- 1500x3000 mm

- 1500x4000 mm

Met de nadruk op standaard, omdat we zelfs een machine hebben gebouwd van 1500x6000 mm. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Plasma heeft het nadeel dat het niet altijd cirkels 100% haaks snijdt zeker in dik materiaal, als het in uw werkzaamheden van belang is dan kunt u er voor kiezen om de machine uit te rusten met een boorautomaat. U kunt kiezen voor een dubbele kop zodat het snijden en boren in 1 programma uitgevoerd kunnen worden of met een snelwissel zodat u de boorautomaat kunt omwissellen met de plasma toorts.

Op deze foto is de machine uitgevoerd met een Hypertherm MAX PRO 200 een vaste boorautomaat en een snelwissel autogeen brander voor dik materiaal.

  

 

 

 

Resultaat snijden met een autogeen brander.

 

 

 

 

 

 

 


Meer opties: HF Frees,

Voor zachter materiaal zoals aluminium hebben we eerder machines uitgerust met een freeskop.

 

Resultaat frezen aluminium lamelle:


Alle machines worden compleet uitgerust met computer, besturing, software programma's, en plasma inverter voor uw werkzaamheden geschikt.

Wilt u graag advies op maat? Stuur dan een mail naar michelwijnja@gmail.com 

Kijk voor meer informatie over de plasma inverters op het tabje boven in de balk.

 

UA-64660144-1