Nieuwe Machine!

De eerste nieuwe Tube Cutter is in productie gegaan en verkocht naar Jakarta!

Kijk voor meer informatie bij het tabje CNC Tube Cutter boven in de balk

Foto's:

Welkom op de website van Grotius CNC Machines

NC Machine is de ontwikkelaar van de Grotius CNC Machines is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van computergestuurde metaalbewerkingsmachines.

De Grotius CNC systemen onderscheiden zich in de markt door hun gebruikers gemak, degelijkheid en het vermogen tot zich aan te passen naar uw wensen.
Met de ruime kennis en ervaring op het gebied van robot- en diverse CNC systemen levert de Grotius CNC totaaloplossingen die leiden tot de ideale werkomstandigheden voor u.
 
De kracht van de Grotius CNC Machines is dat het zelf ontwikkelde en geproduceerde machines zijn zodat het vrij eenvoudig is deze aan uw wensen aan te passen.
Op deze manier is elke machine uniek en speciaal voor uw werkzaamheden gebouwd. Omdat we zelf dagelijks op de werkvloer staan, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat machines simpel, betrouwbaar en nauwkeurig werken.
 
Niet alleen een correct werkende en op maat gemaakte machine is van belang, ook na de levering zijn wij er voor u. Zo krijgt u standaard cursus en helpen wij u ook daarna nog verder op weg om zo stapsgewijs het maximale uit uw machine te halen.
 
 

 

 De naam Grotius is aangenomen voor onze machines ter nagedachtenis aan opa de Groot, oprichter van Grotius beton.

 

 

UA-64660144-1